Melodija života

Forum za svu raju koja odluci da se ovdje učlani..družimo se, razgovarajmo, )Pozdrav svima od Belme
 
HomePortalFAQSearchRegisterMemberlistUsergroupsLog in

Share | 
 

 Uklanjanje sihira!

Go down 
AuthorMessage
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Uklanjanje sihira!   Fri Nov 16, 2007 12:46 pm


Vjerujem da postoje,.
Vjerujem i da imaju zli ljudi-zene koji se bave istim,.
I vjerujem da sve ima lijek,pa tako i nagaz-sihir.

Trazeci nesto da malo“obogatim“misteriju,naidjoh na jedan zanimljiv text o lijecenju istog,.Pa pogledajte i recite sta mislite o ovome.?
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Fri Nov 16, 2007 12:47 pm

Bismillah

Nacin uklanjanja sihra

Ovdje cemo nalgasiti da postoji dvije vrste lijecenja: ne dozovoljeno i dozvoljeno lijecenje.

Pod ne dozvoljenim lijecenjem podrazumjevamo koristenje zapisa, raznoraznih talismana (zecija sapa, drvo tisovine i sl). Poslanik saws kaze: "Ko ode gataru ili vracu, porekao je ono što je objavljeno Muhammedu."( Prenose ga cetvorica autora Sunena i El-Bezzar sa dobrim lancem prenosilaca. Takoder ga prenosi i Muslim s dodatkom "i ne prima mu se namaz cetrdeset dana)
U "Sunenu" se kaze: "Ko zaveze cvor i puhne u njega, napravio je sihr."

Pod dozvoljenim lijecenjem podrazumjeva se lijecenje ucenjem Kur'anskih ajeta, dova poslanika saws.

Postoji vise nacina pregleda bolesnika, a ovdje cemo navesti neke od njih. Bez obzira da li se radi o bratu ili sestri potrebno je da ima neko prisutan ko im je u rodu a kod sestara potrebano je ukoliko je udata suprug a ukoliko nije jedan od roditelja ili brat, sestra ali uz saglasnost roditelja.

Naravno, podrazumijeva se da bolesnik mora biti propisno obucen tj ako je sestra u pitanju: marama, duga suknja i rukavi a sve mora biti ne prozirno i sirioko da ocrtava konturu tijela.

Onaj ko je bolestan dolazi kod lijecnika i prvo porazgovara sa lijecnikom o svom problemu, pri cemu ce mu lijecnik postaviti nekoliko pitanja, kao na primjer: sta sanja, ima li bolove u stomaku, ima li glavobolju, da li je trazio pomoc od lijecnika medicine i sl?

Nakon obavljenog razgovora bolesnik i svi koji prisustvuju lijecenju moraju da abdeste a nacini lijecenja koji se koriste su:

Prvi nacin - bolesnik stoji u pravcu kible:

Onaj ko je bolestan ustane, okrene se prema kibli, opusti se i zazmiri a lijecnik pocinje da uci kur'an na uho bolesnika. Bolesnik ne treba da ponvlja ista od onoga sto lijecnik uci. U toku ucenja bolesnik moze da osjeti da mu trni neki dio tijela, strujanje kroz tijelo, bolove u nekim dijelovima tijela, otezano disanje i da ga nesto obara da padne naprijed ili nazad. Bolesnik ne treba da se suprostavlja ukoliko dolazi do gubljenja ravnoteze lijecnik ili neko ko pomaze lijecniku ce uhvatiti bolesnog i spustiti ga u lezeci polozaj. Lijecnik i dalje uci kur'an a u odredenim trenutcima govori na maternjom jeziku (u ovom slucaju na bosanskom) prevod kur'anskih ajeta i opominje dzina da se pokaje i da napusti tijelo oboljelog.

Dzin moze da napusti tijelo i nakon jednog tretmana a isto tako moze se desiti da je potrebno vise puta da se uci pa da napusti tijelo a isto tako kao i kod svake bolesti u savremenoj medicini, da nema lijeka nego samo da se olaksa oboljelom, ali da nikada nece biti u potpunosti zdrav.

Ukoliko dzin zeli da napusti tijelo, ovisno od lijecnika, on ga pusta da izadje ili na usta ili mu otvori prolaz sterilnom iglom na nekom od prstiju a najcesce kaziprst lijeve ili desne ruke da dzin izade.

Ukoliko je dzin iskren i iskreno se kaje, on sa svojim izlaskom nosi bolesti koje je prouzrokovo bolesnom a to se manifestuje u vidu spricanja krvi i do 1m udaljinu od prsta na kojem je otvoren prolaz.

Nakon tretmana kod lijecnika, on daje terapiju, bez obzira da li je gotovo ili ne, koje bolesnik mora da se pridrzaje. kako ce terapija izgledati ovisi o lijecniku i o vrsti bolesti.

Drugi nacin - dizanje ruku

Kod ovog nacina lijecenja bolesnik sjedi, ispruzi noge, a ruke ispruzi na koljena i zatvori oci. Tada lijecnik stane ispred njega ili sa strane i na uho bolesnika uci kur'an. ruke pokazuju odredene znakove. To moze biti u jednom momentu i da odmah prestane, pa se nece pojaviti dok se ne ponovi cijelo ucenje.

Bolesnik mora bit miran i opusten i dobro slusati ucenje kur'ana. Ne smije opirati pokret ruku ili prstiju.

Treci nacin - pregled posmatranjem

Ovaj nacin pregleda je veoma efikasan. Ja cu ga ovjde iznijeti radi toga sto su ga mnogi koristili, uz napomenu da su neki rekli da ovaj nacin moze se primjeniti samo kod muskaraca, jer su neki zlouoptrijebili ovu metodu, vidjevsi priliku u njoj da gledaju zenama u oci.

Rahmetli sejh Refik Tahhan, je dao objasnjenje ove metode i rekao je:

''Tajna ovog pregleda lezi u bogobojaznosti onoga ko lijeci, a zatim u nuru(svjetlosti) koja zraci iz njegovih ociju, te u Poslanikovim rijecima:

'Vjernik je ogledalo vjerniku.' U slucaju lijecnik je ogledalo bolesniku. Ako bolesnik gleda u lijecnika dok uci odredena kur'anska ajeta, dzin ce gledati i u ocima lijecnika vidjeti sebe i svoju pokvarenost, a to ce se odraziti na bolesnika pa ce osjetiti da je vidjeo majmuna, crno lice sa rogovima, glavu zmije, glavu psa ili neko sasvim drugo nestvarno lice, moze osjetiti vrtoglavicu, toplotu ili hladnocu u tijelu, bol u nekom dijelu tijela i sl. Bolesnik moze i da padne u nesvijest a odnda se lijecenje nastavlja ucenjem rukje.

Ovo su najcesci nacin a Allah najbolje zna koliko ih jos ima, ali ja sam koristio ove tri metode a koristim prvu metodu najcesce.

Enes Beganovic


http://www.lijecenje-kuranom.com/


[/b]
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Fri Nov 16, 2007 12:53 pm

Uh,prepadoh se kad vidjeh ove simptome i snove koji ukazuju na to da si opsjednut Shocked
http://www.lijecenje-kuranom.com/simptomi_opsihrene_osobe.html
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Fri Nov 16, 2007 1:07 pm

Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
edin-pasaPosts : 1
Join date : 2007-11-19
Age : 41
Location : vitez

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Mon Nov 19, 2007 12:17 pm

Kur’an je osnova i temelj duhovne medicine islamskoga svijeta u cije pozitivne efekte istinski vjernici nikada ne sumnjaju. I dok oficijelna (tjelesna, fizicka) medicina traga za lijecenjem i cuvanjem zdravlja covjeka, nastojeci da ga ucini zdravim i srecnim u (ovozemaljskom) zivotu, pri tome ne ulazeci u suptilna pitanja: zivota u kaburu (grob), prozivljenja, sakupljanja, hisaba (racuna), kazne, dzenneta (raja), dzehenema (pakla), vatre i slicnog, duhovna medicina traga za podjednakim usrecenjem covjeka na ovom, ali i na drugom svijetu, ne praveci pri tome nikakvu razliku. I dalje, dok se oficijelna medicina bazira na lijecenju pomocu odredenih supstanci - kapsula, pilula, sirupa, antibiotika, injekcija, kemijskih supstanci i sl. - duhovna medicina lijeci Kur’anom, kur’anskim dovama i raznim vrstama ibadeta (obredi bogosluzja).

U svijetu gajba
Naravno, razlike su i u samom temeljnom pristupu: zvanicna medicina je zasnovana na materijalistickom pogledu na svijet, a duhovna, kako joj i samo ime kaze, na onome sto je duhovno, sto je nevidljivo i sto se podrazumjeva pod najsirem znacenju rijeci gajb (“Al-gayb pripada samo Bogu”, Kur’an, X,20).
Svijet gajba bismo mogli podijeliti na svijet meleka (andeli) i svijet drugih duhovnih bica, koji se u islamu nazivaju opstim izrazom dzinni, a najcesce se radi o zlim duhovna bica najrazlicitijih uvjerenja. Od njih covjekovom psihickom zdravlju i prijeti najveca opasnost, jer su oni pokorne sluge sihirbaza, onih koji spravljaju crnomagijske cine – sihire.
Ovom temom se u proslosti bavio velik broj autora, koji su istrazivali manifestacije i posljedice dzinnskih napada izazvanih sihirom. U ovom poglavlju mi smo se koristili iskustvima i saznanjima dvojice mozda i ponajboljih, Rijada Muhammeda Semaha (“Lijecenje Kur’anom”, DD “Grin”, 1998., prevodilac prof. Fikret Pasanovic) i Vehida Abdusselama Balija (“Ostri mac u borbi protiv zlih sihirbaza”, “Hajrat”, 1998., prevodilac hfz. Senaid Zaimovic).
Semaha bolesti dijeli na organske (prouzrokovane virusima, mikrobima i drugim mikroorganizmima), organsko-dusevne (prouzrokovane organskima uzrocima i napadoma dzinna) i dusevne (izazvane atakom dzina ili sihirom, to jest crnom magijom), dokazujuci da se dusevna oboljenja, ne mogu lijeciti medicinskim preparatima, vec samo Kur’anom.

Signali opasnog stanja
Simptomi dusevne bolesti obicno se manifestuju u snu, ali i budnom stanju. Evo simptoma koji se javljuju u snu: razliciti oblici nesanice, bezrazlozna uznemirenost, cesta polucija, nocne more, razliciti zastrasujuci snovi (koji izazivaju nemir, zalost i strah), videnje zivotinja (zmija, skorpiona, pasa, macaka i drugih), govorenje, uzdisanje i mrmljanje u snu; skripanje zubima; nesvjesno ustajanje i hodanje; vristanje, smijanje i plakanje; sanjanje da se pada s visoka; sanjanje da se hoda po mezarju (groblje) ili pustim mjestima; videnje duhova i prikaza; videnje ljudi cudna izgleda (previsokih, preniskih i sl); snovi koji izazivaju tjeskobu ili strah; snovi koji se obistinjuju (ali ostavljaju negativne posljedice na psihicko stanje) i slicni.
Posljedice dzinnskog napada i sihira, smatra Semaha, osjete se i u budnom stanju. To su bolovi u odredenom dijelu tijela kod kojih ne pomaze nijedan medicinski preparat; stalna glavobolja bez stvarnog organskog uzroka; depresija, tjeskoba, i osjecaj gusenja; osjecaj odvratnosti prema kuci, zeni, djeci i porodici; ubrzano lupanje srca bez ikakvog naprezanja; sejtanske (davolje) sugestije da se uradi nesto lose (ubije, pocini blud, incest i slicno); izbjegavanje bogosluzenja; nekontrolisani izlijevi bijesa; rasijanost; izbezumljeni pogledi, rijeci ili djela ili sve troje zajedno; neuobicajna zaboravnost; obamrlost pojedinih dijelova tijela (uz osjecaj lijenosti i klonulosti); neuobicajeno trnjenje odredenog dijela tijela (bez nekog organskog uzroka); skripanje zubima; padavica; grcenje pojedinih dijelova tijela; gubljenje kontrole nad pojedinim dijelovima tijela; buncanje; osjecaj paranoje; prividenja; cudni osjecaj u nekom dijelu tijela ili citavom tijelu...

Kada su suze slane...
U dugogodisnjoj praksi lijecenja Kur’anom, Semaha se uvjerio da se dusevne bolesti javljaju kao posljedice napada dzinna, koje naziva “mess” (dodir, opsjednutost) ili po necijem nalogu, dakle, putem sihira (crna magija).
Imajuci na umu silinu dzinnskog napada, opsjednutost (“mess”) moze biti razlicitog intenziteta. Prvo, stanje u kome se prisustvo dzinna u bolesniku ne moze utvrditi na osnovu odredenih znakova (bolesnik postaje nesvjestan i ne moze kontrolisati sta govori i sta cini). Drugo, bolesnik je dezorjentisan (mijasaju mu se realnost i fikcija i nije u stanju da kontrolise rijeci i postupke). Trece, iako je svjestan avojih rijeci i postupaka, oboljeli nema nikakvu kontrolu nad njima. Cetvrto stanje, smatra Semaha, je najcesce. “U njemu se javljaju pojedinacni simptomi, ali bolesnik ne gubi svijest i u potpunosti zna sta se zbiva, sta govori i sta cini, a takode posjeduje i moc kontrolisanja svojih postupaka, izuzev nekih fiziloskih stvari poput nekontrolisanog placa sa suzama koje se po trima osobinama razlikuju od obicnih: ne mogu se supregnuti, izlaze iz uglova ociju i slankastog su okusa...”
Pogledajmo kakvi su simptomi opsjednutosti i sihira za cije lijecenje vam nudimo cudesni med “Avicenu” i izbor Kur’anskih sadrzaja na CD-u:

SIHIR OPSJEDNUTOSTI: Ovaj sihir uvijek izaziva pretjeranost u emocijama, a ona se manifestuje pretjeranim strahom, pretjeranom srdzbom, pretjeranom tugom, pretjeranim nemarom i pretjeranom odanosti raznim porocima i uzivanjima.

SIHIR BOLESTI: U ovom teskom slucaju, dzinn je stacioniran u mozgu i u stanju je da blokira neki od mozdanih centara. Prema Semahi, znak ovog sihira je odredena bol u nekom dijelu tijela kojoj nije moguce naci organski lijek, potpuna paraliza ili gubitak nekog od cula, a prema Vehidu Abdusselamu Baliju, simptomi su - stalan bol u jednom od ekstremiteta, nervni grcevi, paraliza nekog od dijelova tijela ili prestanak rada jednog od cula.

SIHIR LUDILA: Ovaj se teski sihir, prema Semahi, ocituje rastrojenoscu, izbezumljenoscu, velikom zaboravnoscu, nenormalnim ponasanjem i rijecima, karakteristicnim unezvjerenim pogledima i postupcima, a prema Vehidu Abdusselamu Baliju, simptomi su – odsutnost duha, smetenost i velika pospanost; nejasan im smusen govor; neprestana zagledanost u jedno mjesto, nemoc da se skoncentrise na jedan posao i totalna dezorjetiranost.

SIHIR APATIJE: U njegove najcesce simptome, smatra Rijad Muhammed Semaha, spadaju ucestale fiks ideje, halucinacije, sumnje u prijatelje, bracu, sestre, najblize rodake, drugove... Ako se blagovremeno ne intervenise (lijeci), ovaj sihir ponekad zna da preraste u ludilo.

SIHIR LJENOSTI: Prema Vehidu Abdusselamu Baliju sihir ljenosti je djelo sahirbaza, dakle, crne magije, a njegovi simptomi su sljedeci: zelja za samocom, potpuna povucenost u sebe, stalna sutnja, odvratnost prema susretima, dusevna odsutnost, stalna bol; bezvoljnost, tromost, nepokretnost i konstantna ljenost i nezainteresovanost.

SIHIR ZALJUBLJENOSTI: Simptomi ovog teskog sihira, smatra Semaha, su pretjerana ljubav i pozuda, te abnormalna potreba za seksom, a Bali tome dodaje i nemogucnost strpljenja za osobom u koju je zaljubljen, pretjeranu žudnju za videnjem ljubljene osobe i slijepa poslušnost.

SIHIR U VEZI SA SPOLNIM OPĆENJEM: Rijad Muhammed Semaha kaze da se kod muskaraca ovi problemi ocituju na jedan od tri nacina: potpuno odsustvo erekcije ili njen gubitak samo prilikom opcenja; nemogucnost snosaja zbog slabe erekcije i prerana erekcija. Kod zena simptomi su sljedeci: refleksno stiskanje bedara i rodnice, koji onemogucavaju seksualni cin; frigidnost i pojava neredovnih krvarenja u vrijeme snosaja. Naravno, ovdje je rijec o slucajevima za koje ne postoje organski uzroci.

SIHIR IMPOTENCIJE: Kada je u pitanju sihir impotencije, prema Vehidu Abdusselamu Baliju, javljaju se sljedeci simptomi: oboljeli osjeti polet i zivost, te potpunu moc za spolno opcenje i dok je daleko od zene osjeca erekciju, a kada joj se priblizi s namjerom da spolno opci, spolni organ se opusti i postane nemocan za snosaj.

SIHIR NEPLODNOSTI: Semaha navodi da se dzinnska napast moze ocitovati kroz odsustvo muskih spolnih celija, njihov slab kvalitet i pokretljivost, sto sve onemogucava oplodnju ili poremecenu ovulaciju kod zene. Drugi oblik bolesti je da dode do zaceca i formiranja ploda, ali se potom dogadaju cudne stvari: plod u odredeno doba zamre i to se dogada vise puta u isto vrijeme, a na plodu se vide tragovi poput udaraca pesnicom ili tragovi prstiju oko vrata djeteta i to se dogada vise puta uzastopno.

edin pasanovic
Back to top Go down
View user profile
WilwarinPosts : 51
Join date : 2007-11-24

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Sat Nov 24, 2007 3:32 am

Ne vjerujem da postoji, naravno, jer vjerujem da Bog postoji. Shodno tome, Bog je rekao da je potpuno nemoguce da bilo ko nekom drugom nanese dusevnu bol ukoliko ta osoba to ne zeli. A ko to zeli sebi zlo? Ili nas je mozda previse mazohista?
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Sun Nov 25, 2007 4:38 am

Wilwarin wrote:
Ne vjerujem da postoji, naravno, jer vjerujem da Bog postoji. Shodno tome, Bog je rekao da je potpuno nemoguce da bilo ko nekom drugom nanese dusevnu bol ukoliko ta osoba to ne zeli. A ko to zeli sebi zlo? Ili nas je mozda previse mazohista?
[b]Nisi dobro upucen i kompetentan da govoris o istom,.
Ako porices da postoji"crna magija"(sihir),odrices se jednog dijela islama.

Da bih mogao da se zastitis istog,moras nauciti kako.
Na to se misli kad se kaze:da je potpuno nemoguce da bilo ko nekom drugom nanese dusevnu bol ukoliko ta osoba to ne zeli,.

Ili neka nam Edin-pasa bolje objasni.
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
WilwarinPosts : 51
Join date : 2007-11-24

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Sun Nov 25, 2007 5:52 am

Admin wrote:
Wilwarin wrote:
Ne vjerujem da postoji, naravno, jer vjerujem da Bog postoji. Shodno tome, Bog je rekao da je potpuno nemoguce da bilo ko nekom drugom nanese dusevnu bol ukoliko ta osoba to ne zeli. A ko to zeli sebi zlo? Ili nas je mozda previse mazohista?
[b]Nisi dobro upucen i kompetentan da govoris o istom,.
Ako porices da postoji"crna magija"(sihir),odrices se jednog dijela islama.

Da bih mogao da se zastitis istog,moras nauciti kako.
Na to se misli kad se kaze:da je potpuno nemoguce da bilo ko nekom drugom nanese dusevnu bol ukoliko ta osoba to ne zeli,.

Ili neka nam Edin-pasa bolje objasni.

Ne, citati je jasan, te misli se na to da svojom voljom mozes sve odagnuti, odnosno, ako ti mislis da to ne postoji onda zaista ne postoji, ili, ako mislis da postoji ali da ti nista ne moze, onda i ne moze. Ali, ako ti mislis da postoji i da ti moze nauditi, ne postoji, ali naudis sebi izmisljajuci gluposti. Neki ljudi misle da mogu letjeti pa skacu sa zgrada. lol!
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Mon Nov 26, 2007 4:32 am

Da,red bull je gadna stvar Very Happy

A sto se tice tvog pojma vizija i realnosti,kako tumacis skrivanje kipa slobode Dejvid-a Koperfild-a.
Ajde bas me zanima?
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
WilwarinPosts : 51
Join date : 2007-11-24

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Mon Nov 26, 2007 7:50 am

Admin wrote:
Da,red bull je gadna stvar Very Happy

A sto se tice tvog pojma vizija i realnosti,kako tumacis skrivanje kipa slobode Dejvid-a Koperfild-a.
Ajde bas me zanima?

Duso draga, bar je to SASVIM JASNO, Koperfild je ILUZIONISTA, mislim da ti to sve kaze.
Back to top Go down
View user profile
Admin
Admin
avatar

Posts : 884
Join date : 2007-09-03
Location : N.Travnik.

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Mon Nov 26, 2007 9:03 am

Wilwarin wrote:
Admin wrote:
Da,red bull je gadna stvar Very Happy

A sto se tice tvog pojma vizija i realnosti,kako tumacis skrivanje kipa slobode Dejvid-a Koperfild-a.
Ajde bas me zanima?

Duso draga, bar je to SASVIM JASNO, Koperfild je ILUZIONISTA, mislim da ti to sve kaze.
Da,iluzionista i te kakav,.Procitaj sljedeci text:
http://www.magazinaura.net/content/view/419/73/
Dakle,ako trebas da se sacuvas magije,upoznaj se sa istim,mislim na edukaciju o istom.
Back to top Go down
View user profile http://melodija.forumotion.com
WilwarinPosts : 51
Join date : 2007-11-24

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Sat Dec 01, 2007 7:53 am

Admin wrote:
Wilwarin wrote:
Admin wrote:
Da,red bull je gadna stvar Very Happy

A sto se tice tvog pojma vizija i realnosti,kako tumacis skrivanje kipa slobode Dejvid-a Koperfild-a.
Ajde bas me zanima?

Duso draga, bar je to SASVIM JASNO, Koperfild je ILUZIONISTA, mislim da ti to sve kaze.
Da,iluzionista i te kakav,.Procitaj sljedeci text:
http://www.magazinaura.net/content/view/419/73/
Dakle,ako trebas da se sacuvas magije,upoznaj se sa istim,mislim na edukaciju o istom.

Damn, ja pisem o magiji, ali nisam znao da ima neko ko vjeruje da je Gospodar Prstenova istinit. lol!

Ovaj lik nebulozi i ofira se DO BOLA!!! Sve i jedan trik Koperfilda, izmedu ostalog i "nestanak" kipa slobode, je otkriven i mozes njihova objasnjenja naci na netu. Vjerovala ili ne, nije to nikakva magija, niti je to dzin, vec pametno koristenje raznih pomagala, izmedu ostalog i ljudi, te naravno i obmana ljudskog uma. Sve je RUKOM ucinjeno, nikakva magija, resersiraj malo.

PS Koperfild, iako proslavljen, je jedan od glupljih iluzionista, jer uvijek koristi iste fore i trikove.

PPS Imas na youtube dosta "boljih" iluzionista, koji u sred grada napuni casu vodom, okrene je, a ono ne izlazi nista, nema vode. Ili, nabode se na siljak, ustane se, i ono ziv. Ili, prode rukom kroz staklo.
Naravno, isto tako imas i objasnjenja i razotkrivenja ovih obicnih trikova, ali je tim ljudima znatno teze izmisljati te trikove, posto su nepoznati, te nemaju ogromni studio sa bezbroj sakrivenih spravica da im pomazu, niti pare da te spravice kupuju, dok Koperfild to ima, a nije nista bolji od ovih ulicnih iluzionista. Ali poenta ostaje ista, nema magije afro
Back to top Go down
View user profile
MistyPosts : 43
Join date : 2007-09-08

PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   Fri Dec 28, 2007 4:38 am

Sejtanska posla
Back to top Go down
View user profile
Sponsored content
PostSubject: Re: Uklanjanje sihira!   

Back to top Go down
 
Uklanjanje sihira!
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Melodija života :: Misterije-
Jump to: